Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av LailaS, 1. des, 2009
Kære Morten ;-) og Marit.

I ønskes en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Med glad julehilsen
LailaS og vufferne
Hjemmeside:
Skrevet av LILL-ANN, 13. okt, 2009
Hei kjekkasen:) Gratulerer så mye med dagen:):):)Håper du har fått masse godt å spise og mange fine pakker.....????:)Har matmor lagt på en fin duk som du kan ligge på idag,da?ja,på bordet altså:):) Det er jo det minste du kan forlange når du har bursdag....ren,nystrøket duk på bordet som du kan ligge å kose deg på:):)Pluss en egen bløtkake og oppvartning HELE dagen!! Bursdag skal jo være gøy,så regner med at du har fåt vilja di i alt idag......det bør du ha fått:)Kjenner jeg matmor rett,så har det nok blitt litt ekstra på deg idag:):)Ha en kos kveld med hele familien:)Vi prates!STOOOOR BURSDAGSKOS fra din beundrerinne:):):)
E-post:
Skrevet av LILL-ANN, 2. okt, 2009
god kveld i stua,du skjønne kar:)Håper du får ønskene dine oppfylt når du har bursdag:)....men hu matmora di er litt rar,for hu skrev ikke NÅR du har bursdag!!!!! Åssen søren kan man få sendt deg noe da,da,,,,,,Ikke si noe til a,men jeg trur hu begynner å bli litt glemsk,jeg......Vet ikke hva a skriver vet du...:):)Men i og med at hu er litt sånn smårar....(HYSJ!)så kan vel DU sende meg en meld.om når du har bursdag;)HÅPER DU FÅR EN GOD NATT;);)og at de folka ikke holder deg våken med zzznooorkinga si:( PS.har a mor fått somla seg til å legge noen pute på bordet ennå,eller??? Du kan jo ikke bare ligge på den tynne duken;( Hu kan jo prøve det sjøl!!!!! nattakoz...
E-post:
Skrevet av LILL-ANN, 17. sep, 2009
hei på deg,Morten:) Håper at mora di har vett på å la deg få på litt ekstra klær idag.....og ikke for mange lufteturer....for det er jo så himla kaldt både inne og ute idag:( Så jeg vil jo ikke at du skal bli sjuk pga at du fryser.....Nå er jo din matmor heldigvis begava med litt vett,så det tenker ho sikkert på.....men IFALL AT ho er litt treg i tankegangen idag,så kan jo du påminne a:):)Si at din kjære beundrerinne har sagt det!!!! Håper du får en fiiiin dag idag,du underbare "kar":)og at vi snart ses igjen:) KOZ til deg.....Gi en slafs til mamma og,,,,,FOR DET VIL IKKE JEG ASSÅ:):)
E-post:
Skrevet av Lill-Ann, 5. sep, 2009
kjære Morten...nå sitter jeg her alene en lørdagskveld og ser på bilder av deg i DE LEKRE FESTKLÆRNE!!!!! Vi skulle ha vært ute på dans du og jeg,vet du....for da hadde jeg hatt den stiligeste kavaleren av alle!!!! Da hadde mange blitt misunnelige på meg da:):) Er neimen ikke ofte jeg har vært ute med en såååå stilig kar,gitt:):)Du er bare helskjønn...men sjøl om du vet det,så er du ikke en sånn derre"jeg vet det type"....og bra er det,for sånne sjølgode typer er pyton:( Mens DU som virkelig har utseende med deg....du er deg sjøl,du:):) Ha en god natt,du herlige Morten..Stooor koz fra en beundrerinne:):):)
E-post:
Skrevet av Maibritt, 4. sep, 2009
Halloisen Morten.
Synes jeg ser mamma banner så det lyser, mens du må lukke igjen både ørene og munnen. Det går no edre eterhvert skal du se, det atr nemlig tid å lære seg nye ting i voksen alder. Ønsker deg en fin helg, og håper at det snart slutter å regne, Mille har sanrt svømmehud mello tærne sier hun. Klemz og suss fra oss her i Oslo.
E-post:
Skrevet av lill-ann, 23. aug, 2009
hei søtnos:)Takk for i går,det var helt topp og se deg igjen....Du er bare herlig,lever virkelig opp til navnet ditt...og så god som du er til å kose:)Hadde jeg vært en hund,så hadde jeg ikke ønska å være singel,gitt!!!!Du har noe å lære bort til menneske-hankjønn!!hehe.Synd at hu matmora di er så hysterisk med å passe på at jeg ikke putter deg i veska når jeg skal reise hjem fra dere!!! Stoler hu ikke på meg,tror du:)Ha det kjempefint til neste gang vi ses og hils mamma og resten av gjengen....STOOOOOOOR kos fra meg:)
E-post:
Skrevet av Anita, 22. aug, 2009
Hej Morten Vilken trevlig hund du är och så mycket att titta på. Jag kommer snart igen Klem Anita+ hundar
E-post:
Skrevet av Shih -tzu barna på sortland, 20. aug, 2009
Hei hei Morten.For en flott hjemmeside du har.Tror du har verdens beste matmor som hjelper deg med å ta så mange flotte bilder av deg.Kanskje vi kan bytte henne ut med vår matmor? Vi kan bytte låne i ca 3mnd så får vi også slike flotte klær og en nydelig hjemmeside.Vi har en matmor som sloss med symaskinen og datamaskinen,vi tror hun er et fosil.Tja det var kanskje ikke helt rettferdig,hun er jo veldig glad i oss og det skal hun få poeng for.Du må hilse mammaen din og takke for di nydelige bunadene og burtrekket hun har sydd til oss,ja også halstørklærne da.Hils til henne å si at mamma skal ta bilder av oss å sende når hun bare finner fotoapparatet.Store hundeklemmer fra alle oss hundevenner på sortland
E-post:
Skrevet av Barbro, 6. aug, 2009
Hej Morten!
Tack för hälsningen i vår gästbok!
Nu har vi tittat runt på din jättefina hemsida och beundrat alla fina bilder, och inte minst din sång, vi var ju tvugna att stämma in och sjunga med vi också, så mamma tyckte att det blev lite för mycket av det goda (men vi är ju bara 7 shih-tzu) men lite får hon väl tåla, hahaha
Vi tittar snart in igen, ha det bra till dess!
Kramar från
oss alla hos Babbes Kennel, mamma hälsar också
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av elisabeth, 26. jul, 2009
hej morten
skal si du var kjekk når du var på allsang ved grensen:-))
ikke rart att folk beundrer dig, jeg kommer snart og hilser på dig igjen, håper du snart skriver i dagboken igjen for det er kjempe artig å lese om allt det morosomme du driver med.
hørte att du hadde dusja mamman din i dag også, du er jammen en flink gutt :-)
mange koser
E-post:
Skrevet av Svend Schmidt, 22. jul, 2009
Hej..
Jeg var lige inde og kigge på din siden.
Så ligger lige en hilsen!

Svend Schmidt
Davao City Filippinerne
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Botolf og Zatyr, 26. jun, 2009
Hei på deg Morten.
je æ bæsfar din hæn Botolf,synns det er stilig å ha en bæsfarunge som hette Morten,ja åssa han oldefar din hæn Zatyr han æ hær på besøk litt væl ofte syns je da,men du skjønne dæ at hu matmor må klyppe og hølen i orden ama for dom som harn bære kose mæn å glømme å stellen ellers;(je ha nå snart vørti 10 år,men er sprek som en fole enda sie hu matmor,men så får je godt stell å da,har å blitt butikk sjæf i egen dyrebutikk å dæ æ jo supert,åsså så mye godt som det er dær;))
E-post:
Skrevet av LILL-ANN, 16. jun, 2009
hei på deg,du skjønne,herlige Morten...Vi kan møtes på lekeplassen en kveld som mamma er litt uoppmerksom!!!!hehe.Husk å ikke sladre nå da..
1000 TAKK FOR EN HELT KJEMPENYDELIG BURSDAGSGAVE!!!
du må hilse så mye til mamma og takke også:)
Ha en fin kveld allesammen...og glem ikke å si ifra når du klarer å snike deg usett rundt hjørnet!!!
Stooor klem fra Lill-Ann.
E-post:
Skrevet av Doffen, 11. jun, 2009
Hei igjen Morten!
Var innom og titta litt igjen :)
Potevink fra Doffen!
E-post:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

12.11 | 14:59

Stilige. Så fine herlige

...
12.11 | 14:58

Tøff og herlige morten

...
12.11 | 14:54

Noe så herlig da :D <3 vakker du

...
27.05 | 19:13

Hei.så gøy med egen hjemmeside.nuss.

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE